Affiliate FAQ

Most frequent questions and answers

Program Affiliate Limiteez merupakan satu program yang memberi komisen kepada Affiliate yang berjaya menjual produk melalui referral. Program Affiliate kami adalah pay-per-sale.

Komisen adalah sebanyak 10% daripada setiap sale melaui referral anda. Komisen akan dibayar pada setiap 7hb bulan berikutnya.

Untuk mendaftar sebagai affiliate Limiteez, anda hanya perlu mengisi butiran yang diperlukan di laman ini:-
https://limiteez.com/affiliate-area

*Untuk pengetahuan anda, jika anda mendaftar sebagai pelanggan di Limiteez, secara tidak langsung anda telah mendaftar sebagai affiliate. Dan jika anda merupakan pelanggan sedia ada Limiteez, anda juga secara automatik telah menjadi seorang affiliate. Ya! kami ingin pelanggan Limiteez yang berpuas hati dengan produk kami untuk berkongsi kegembiraan anda di samping menjana pendapatan sampingan.

Cuba untuk login menggunakan username dan password untuk akaun Limiteez. Berkemungkinan anda telah didaftarkan sebagai affiliate oleh admin. Untuk pelanggan sedia ada Limiteez, anda telah menjadi seorang affiliate secara automatik.

Jika anda masih tidak boleh mendaftar atau log masuk, sila hubungi kami di admin@limiteez.com.

Log masuk akaun affiliate anda. Klik tab  Affiliate URLs.

Copy mana-mana url produk di Limiteez dan paste di kotak Page URL dan klik butang Generate URL.

Ya, boleh. Affiliate boleh buat custom slug sendiri. Pergi ke Affiliate Area > Tab Settings.

Anda boleh tukar slug anda yang merangkumi abjad dan angka.

Cookie akan tamat selepas 30 hari. Pembelian melalui referral dalam tempoh 30 hari akan dikira sebagai sah dan akan direkodkan ke akaun affiliate.

Affiliate boleh dapat komisen atas pembelian yang menggunakan referral sendiri.

Ya, boleh! Sama ada anda mempunyai laman web atau tidak, anda masih boleh mempromosikan laman web Limiteez dan produk-produk Limiteez di media sosial, di luar talian, atau di mana sahaja menggunakan mana-mana format referral URL yang dibenarkan.

Ya, anda boleh melihat status referral yang berjaya di Affiliate Area > Referrals. Bahkan anda boleh juga melihat butiran referral yang berjaya seperti jumlah komisen, status komisen dan juga nama produk yang dibeli.

MENU

Perlukan bantuan?