Jadi Boss Baju

Miliki Bisnes Baju Anda Tanpa Risiko

Training dan support akan diberikan

ejenlimiteez hero bg

Langkah yang diperlu

icon extra point

Langkah 1

Beli kredit RM300 di limiteez.com .  Kredit boleh digunakan untuk beli produk client atau diri sendiri.

icon register

Langkah 2

Anda akan dihubungi untuk join kelas kami

icon marketing

Langkah 3

Mula mempromosikan produk sendiri dan Limiteez. 

icon receive payment

Langkah 4

Mula menjana pendapatan

Kelebihan Jual Baju

Keuntungan Tinggi

Boleh dapat keuntungan sebanyak 30%

100% Online

Boleh dibuat di mana-mana sahaja dan bila-bila masa.

Bahan iklan disediakan

Memudahkan ejen membuat promosi di laman sosial ataupun blog.

Tak Urus Barang

Tak perlu simpan stok dan uruskan penghantaran barang.

Pelbagai pilihan produk

Banyak produk Limiteez yang boleh dipromosikan. Bestseller ialah produk "Custom Design".

sistem disediakan

Kami ada sistem yang memudahkan penjualan anda.

dashboard agent

Produk yang Ditawarkan

tshirt navy

Short Sleeve

long sleeve black

long sleeve

polo dark heather

Polo-T

88500 softgrey

Hoodie

coffee mug mockup against a transparent backdrop 22484

Mug

personalized jute bag

Jute Bag

...dan banyak lagi!

Brand Limiteez Dipercayai oleh ribuan pembeli

limiteez fb likes
custom merchandise sendiri
Cantikk sangat..anak pun suka.
Ash Achiko
custom merchandise sendiri
Kualiti yang baik.Highly recommended!
Shah Nizam
review Sarah Ashar
Best quality with best price
Sarah Ashar
review Zaliza
1st time order tshirt kat sini. order selai sbb masa tu promo. mmg puas hati. tshirt dia selesa. cetakan pun cantik. walaupun beli dgn harga murah, tapi kualiti dia best la.
Noor Zaliza
review Syiha
Mula2 takut nk order sbb xreti nk design tu.. Tapi staff limiteez very2 helpful person.. Tak sangka dia nk layan sebaik itu.. Alhamdulillah.. Kualiti kain sgt elok dan selesa.. Kualito printed pun cantikkk sangat.. Surprisingly ada sweet gift lagi..
Syiha Harith
review Joseph
Saya order kali kedua , baju sangat puas hati . Pakai pun sedap .
Joseph Boo

Kenapa Belajar Dengan Kami

Tiada Risiko dan banyak kelebihan

Senang Dijual dan Risiko Rendah

Produk Limiteez dah semakin dikenali dan mendapat banyak review positif. Kami hanya menggunakan produk yang bermutu tinggi dan harga jualan pula amat berpatutan.

Risiko juga rendah kerana anda tidak perlu simpan atau uruskan stok. Hanya perlu mempromosikan produk dan serahkan urusan stok dan penghantaran kepada HQ.

limiteez 5stars
flower stet

Produk yang Diperlukan

Baju adalah keperluan. Setiap orang pakai dan mempunyai sekurang-kurangnya sehelai baju.

Selain itu juga, ramai yang suka menjadikan baju@produk custom sebagai hadiah kerana nilai sentimental yang tinggi.

Tiada order minimum

Tak perlu borong tempahan banyak-banyak secara pukal, jual sehelai pun boleh dapat komisen.

Biasanya seller yang menjual baju custom akan tetapkan jumlah minimum sekurang-kurangnya 5 helai. Susah untuk cari seller yang boleh tempah walaupun sehelai seperti Limiteez.

custom print cotton round neck
buat duit online

Training dan Support Group

Limiteez sediakan training dalam digital marketing dan anda berpeluang belajar dari pakar yang telah menjana sales berjuta riggit.

Selain training sedia ada, support group sentiasa ada 24/7 untuk membantu jika terdapat sebarang persoalan dan masalah.

Produk Paling Laku Keras

Top 3 Bestselling Products

Soalan Lazim

Beli prepaid bernilai RM300 untuk melayakkan diri anda untuk menjadi ejen Limiteez

Nota : Anda akan mendapat prepaid RM390 serta merta dan kredit ini tiada tarikh luput. Keuntungan serta merta.

  1. Anda akan terima email berserta nilai prepaid RM390 di website kami
  2. Di dalam email tersebut, ada link untuk anda menyertai Private Facebook Group kami untuk mendapatkan training dan sales tools
  3. Jika anda tidak menerima email, sila Whatsapp kami di 0111-269-6606

Limiteez akan bertanggungjawab dari A-Z.

Anda hanya perlu menerima tempahan dari pelanggan anda dan kemudian membuat tempahan di website kami dengan menggunakan prepaid anda.

Pelanggan anda akan menerima email info tempahan dan juga tracking code

Secara umumnya, anda akan mendapat keuntungan 30% apabila membuat satu penjualan.

Kami akan memberi training kepada anda untuk memastikan anda boleh menjana pendapatan yang lumayan setiap bulan.

Ini adalah antara produk yang ditawarkan di Limiteez

  • t-shirt
  • hoodie dan jacket
  • jersi
  • baju muslimah
  • baju corporate
  • mug & bantal
  • sticker

USP ( unique selling point ) kami adalah TIADA ORDER MINIMA untuk produk custom.

Ini akan memudahkan anda untuk close sales

Training akan disediakan untuk membantu anda untuk menjadi super seller.

Customer support kami juga sentiasa akan membantu anda menjawab soalan teknikal dari prospek anda.

Antara training yang akan diberikan adalah :-

  1. Penjualan melalui affiliate link
  2. Menjadi traffic percuma dengan sosial media
  3. Penjualan Pre-Order ( Untung yang lebih tinggi dari 30% )
  4. Penjualan di marketplace seperti Shopee, Lazada dan lain lain

Kami boleh buatkan design dengan harga istimewa untuk ejen kami

Kami tidak memberi refund. Agak mustahil jika tidak dapat menghabiskan prepaid.

 

 

Sila Whatsapp kami di 0111-269-6606.

Daftar Dan Mula Bisnes Anda

buat duit online sekarang!