Posted on 3 Comments

Cara untuk mendapatkan baju free

Limiteez telah beroperasi selama setahun lebih dan kami amat berbangga kerana kami telah berjaya membuat beribu pelanggan kami berasa puas hati 100%

Kami sentiasa berusaha untuk membuat design yang memenuhi citarasa individu. Keistimewaan Limiteez adalah membuat design yang “custom” seperti mencetak nama individu, “profession” dan hobi, tanpa adanya minimum order. Sehelai sahaja pun boleh dan harganya adalah amat berpatutan.

Ok, tanpa membuang masa, ini caranya untuk mendapat baju custom FREE dari kami!

Anda hanya perlu “submit” design atau slogan kegemaran anda kepada kami. Jika kami rasa design dan slogan anda ada permintaan dan diminati ramai, kami akan memberi satu helai baju FREE untuk anda.

Kami cuma perlukan design yang anda rasa digemari ramai, jadi anda boleh mencari di Internet atau memberi lakaran anda sendiri. Best kan!

Jika anda ada slogan yang power, anda juga boleh berkongsi dengan kami, dan kami akan membuat design berasaskan slogan anda.

Jangan lepaskan peluang ini untuk mendapatkan baju FREE dari Limiteez!

START SUBMITTING NOW!

Note : Anda boleh email admin@limiteez.com atau PM Facebook kami.

Happy Submitting!

3 thoughts on “Cara untuk mendapatkan baju free

  1. Saya amat Berpuas hati dgn perkhimatan pihak limiteez atas baju untuk pelanggan2. Dengan design berbeza dari jabatan-jabatan tertentu.. Terima kasih Limiteez

    1. Terima kasih di atas komen kamu 😀

  2. hanya kau di hati ku……awesome!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *