Jom Buat Duit

Miliki Bisnes Cetakan Baju Anda Tanpa Risiko

Training dan support akan diberikan

ejenlimiteez hero bg

Cara Jana Duit Sebagai Ejen

icon extra point

Langkah 1

Beli kredit RM300 di limiteez.com .  Kredit boleh digunakan untuk beli produk client atau diri sendiri.

icon register

Langkah 2

Daftar sebagai ejen pada link yang akan diberikan.

icon marketing

Langkah 3

Mula mempromosikan produk Limiteez. 

icon receive payment

Langkah 4

Terima komisen setiap pembelian melalui referral anda.

Kelebihan Jadi Ejen

Harga ejen

Harga istimewa untuk ejen bagi setiap produk Limiteez.

100% Online

Boleh dibuat di mana-mana sahaja dan bila-bila masa.

Bahan iklan disediakan

Memudahkan ejen membuat promosi di laman sosial ataupun blog.

Tak Urus Barang

Tak perlu simpan stok dan uruskan penghantaran barang.

Pelbagai pilihan produk

Banyak produk Limiteez yang boleh dipromosikan. Bestseller ialah produk "Custom Design".

boleh track komisen

Ada Dashboard Page khas untuk ejen tengok komisen, sejarah pembayaran dan lain-lain.

dashboard agent

Antara Produk Limiteez

tshirt navy

Short Sleeve

long sleeve black

long sleeve

polo dark heather

Polo-T

88500 softgrey

Hoodie

coffee mug mockup against a transparent backdrop 22484

Mug

personalized jute bag

Jute Bag

...dan banyak lagi!

Brand Limiteez Dipercayai oleh ribuan pembeli

limiteez fb likes
custom merchandise sendiri
Cantikk sangat..anak pun suka.
Ash Achiko
custom merchandise sendiri
Kualiti yang baik.Highly recommended!
Shah Nizam
review Sarah Ashar
Best quality with best price
Sarah Ashar
review Zaliza
1st time order tshirt kat sini. order selai sbb masa tu promo. mmg puas hati. tshirt dia selesa. cetakan pun cantik. walaupun beli dgn harga murah, tapi kualiti dia best la.
Noor Zaliza
review Syiha
Mula2 takut nk order sbb xreti nk design tu.. Tapi staff limiteez very2 helpful person.. Tak sangka dia nk layan sebaik itu.. Alhamdulillah.. Kualiti kain sgt elok dan selesa.. Kualito printed pun cantikkk sangat.. Surprisingly ada sweet gift lagi..
Syiha Harith
review Joseph
Saya order kali kedua , baju sangat puas hati . Pakai pun sedap .
Joseph Boo

Kenapa Jadi Ejen Limiteez

Tiada Risiko dan banyak kelebihan

Senang Dijual dan Risiko Rendah

Produk Limiteez dah semakin dikenali dan mendapat banyak review positif. Kami hanya menggunakan produk yang bermutu tinggi dan harga jualan pula amat berpatutan.

Risiko juga rendah kerana anda tidak perlu simpan atau uruskan stok. Hanya perlu mempromosikan produk dan serahkan urusan stok dan penghantaran kepada HQ.

limiteez 5stars
flower stet

Produk yang Diperlukan

Baju adalah keperluan. Setiap orang pakai dan mempunyai sekurang-kurangnya sehelai baju.

Selain itu juga, ramai yang suka menjadikan baju@produk custom sebagai hadiah kerana nilai sentimental yang tinggi.

Tiada order minimum

Tak perlu borong tempahan banyak-banyak secara pukal, jual sehelai pun boleh dapat komisen.

Biasanya seller yang menjual baju custom akan tetapkan jumlah minimum sekurang-kurangnya 5 helai. Susah untuk cari seller yang boleh tempah walaupun sehelai seperti Limiteez.

custom print cotton round neck
buat duit online

Training dan Support Group

Limiteez sediakan training dalam digital marketing dan anda berpeluang belajar dari pakar yang telah menjana sales berjuta riggit.

Selain training sedia ada, support group sentiasa ada 24/7 untuk membantu jika terdapat sebarang persoalan dan masalah.

Produk Paling Laku Keras

Top 3 Bestselling Products

Soalan Lazim

Boleh, tiada masalah. Hanya pilih produk yang ingin dijual dan customize mengikut kreativiti anda.

Tiada tempahan minimum diperlukan. Walaupun sehelai, anda masih boleh dapat komisen.

Anda akan diberikan group Telegram dinmana anda boleh dapatkan semua bahan yang diperlukan untuk membuat promosi.

Boleh. Anda boleh menggunakan banner sendiri ataupun  banner yang Limiteez sediakan. Limiteez akan ajar anda cara untuk buat banner sendiri dengan mudah

Anda boleh menghubungi kami di https://limiteez.com/contact/ melalui emel atau klik saja ikon Whatsapp.

Jangan risau. Limiteez akan sediakan kelas online marketing advance supaya anda dapat belajar Facebook dan Instagram ads advance. Anda juga akan dimasukkan ke sebuah group Facebook dimana anda akan dapat 24/7 support dari team marketing kami.

Seorang ejen boleh mendapat komisen sehingga 20% ke 30%.

Setiap ejen yang mendaftar akan diberikan referral link khas secara unik (referral link setiap ejen berbeza). Jika customer anda membuat pembelian melalui referral link tersebut, anda akan mendapat komisen dari pembelian tersebut.

Daftar Jadi Ejen Limiteez

dan mula buat duit online sekarang!