Jual T-Shirt Secara Online Tanpa Risiko

Belajar 4 cara menjana pendapatan sebagai ejen limiteez

Kami akan ajar anda dari mula hingga akhir

Play Video

Inilah Antara Masalah yang Kami sering dengar

icon pc

Tidak Mahir Komputer

Anda tidak begitu mahir menggunakan komputer. Anda rasa susah untuk berniaga secara online

icon marketing

Tiada Pengalaman Marketing

Tidak pernah buat pengiklanan Facebook atau Google. Tidak pernah keluarkan duit untuk sebarang jenis pengiklanan

icon modal

takut modal tinggi

Ramai bisnes online di luar sana akan minta bayaran modal yang terlalu tinggi dan akhirnya tiada return on investment

icon buyer

Tiada yang beli produk

Anda pernah cuba berniaga sebelum ini tapi tiada siapa yang beli produk anda

icon seller

Tiada Pengalaman menjual

Anda tidak tahu bagaimana untuk bermula bagi menjual produk

Nak jana 3-4 angka Sebulan ?? Jom sertai kami hari ini

jana 4-5 angka

Bagaimanakah Limiteez dapat bantu atasi masalah anda

Anda nak jana pendapatan tapi anda tidak tahu caranya. 

Anda nak tahu tak 4 cara kreatif untuk jana pendapatan tanpa sebarang pengalaman?

Iye.. Tanpa sebarang pengalaman!

Ramai sekarang sudah mula berniaga online. Budak sekolah pun dah pandai buat duit dari rumah.

Tak masuk akal kan!

Tapi saya tengok macam susah jerrr!

Tak susah langsung, percayalah. Ia hanya susah jika anda cuba berniaga tanpa sesiapa untuk tunjuk ajar.

Sebab itulah kami ingin mengajar anda cara yang betul untuk berniaga online. Kami telah berniaga secara online selama 7 tahun.

Dalam masa 7 tahun tersebut, kami telah menggunakan hampir RM2 Juta untuk mengembangkan brand kami.

Kami telah pun mengatasi pelbagai jenis masalah yang patut anda elakkan.

Maka kami dapat membezakan cara membuat duit online yang betul dan juga cara yang salah.

Percayalah kami, anda mesti tak akan ikut cara yang salah.

Kami ingin membantu memberikan peluang kepada mereka yang berada dalam keadaan kekeringan duit terutamanya pada masa covid ini.

Limiteez ingin membantu anda!

Kami akan ajar anda 4 cara kreatif untuk anda jana pendapatan tanpa sebarang pengalaman.

Anda boleh menggunakan 4 cara ini untuk menjana 4 saluran pendapatan.

“kalau nak jual online, kene pandai marketing kan”

Betul, sebab itu kami akan buat Kelas Marketing 101 khas untuk anda!

Kami akan buat kelas-kelas khas untuk mengajar anda :

  • Internet Marketing yang paling berkesan supaya ramai orang kenali produk anda
  • Cara untuk dapatkan design baju yang begitu cantik secara PERCUMA
  • Cara untuk mencari design baju unik yang telah terbukti boleh dijual
  • Cara untuk menarik pelanggan organik secara PERCUMA

Malangnya, kami hanya ada tempat untuk 100 orang yang terawal kerana kami hanya mampu mengajar ilmu kami hanya kepada mereka yang
nak berusaha dan berjaya.

bagaimana nak bermula

icon extra point

Langkah 1

Beli kredit RM300 di limiteez.com .  Kredit boleh digunakan untuk beli produk pelanggan atau diri sendiri.

icon register

Langkah 2

Anda akan dihubungi untuk join kelas kami.

icon marketing

Langkah 3

Mula mempromosikan produk sendiri dan Limiteez. 

icon receive payment

Langkah 4

Mula menjana pendapatan.

Kami ada banyak produk

tshirt navy

Short Sleeve

long sleeve black

long sleeve

polo dark heather

Polo-T

88500 softgrey

Hoodie

coffee mug mockup against a transparent backdrop 22484

Mug

personalized jute bag

Jute Bag

...dan banyak lagi!

Brand Limiteez Dipercayai oleh ribuan pembeli

limiteez fb likes
custom merchandise sendiri
Cantikk sangat..anak pun suka.
Ash Achiko
custom merchandise sendiri
Kualiti yang baik.Highly recommended!
Shah Nizam
review Sarah Ashar
Best quality with best price
Sarah Ashar
review Zaliza
1st time order tshirt kat sini. order selai sbb masa tu promo. mmg puas hati. tshirt dia selesa. cetakan pun cantik. walaupun beli dgn harga murah, tapi kualiti dia best la.
Noor Zaliza
review Syiha
Mula2 takut nk order sbb xreti nk design tu.. Tapi staff limiteez very2 helpful person.. Tak sangka dia nk layan sebaik itu.. Alhamdulillah.. Kualiti kain sgt elok dan selesa.. Kualiti printed pun cantikkk sangat.. Surprisingly ada sweet gift lagi..
Syiha Harith
review Joseph
Saya order kali kedua , baju sangat puas hati . Pakai pun sedap .
Joseph Boo

Kenapa Belajar Dengan Kami

Tiada Risiko dan banyak kelebihan

Senang Dijual dan Risiko Rendah

Produk Limiteez dah semakin dikenali dan mendapat banyak review positif. Kami hanya menggunakan produk yang bermutu tinggi dan harga jualan pula amat berpatutan.

Risiko juga rendah kerana anda tidak perlu simpan atau uruskan stok. Hanya perlu mempromosikan produk dan serahkan urusan stok dan penghantaran kepada HQ.

limiteez positive reviews
folded t shirts

Produk yang Diperlukan

Baju adalah keperluan. Setiap orang pakai dan mempunyai sekurang-kurangnya sehelai baju.

Selain itu juga, ramai yang suka menjadikan baju@produk custom sebagai hadiah kerana nilai sentimental yang tinggi.

Tiada order minimum

Tak perlu borong tempahan banyak-banyak secara pukal, jual sehelai pun boleh dapat komisen.

Biasanya seller yang menjual baju custom akan tetapkan jumlah minimum sekurang-kurangnya 5 helai. Susah untuk cari seller yang boleh tempah walaupun sehelai seperti Limiteez.

custom tee with no min order
training support agent limiteez

Training dan Support Group

Limiteez menyediakan training dalam digital marketing dan anda berpeluang belajar dari pakar yang telah menjana sales berjuta ringgit.

Selain training sedia ada, support group sentiasa ada 24/7 untuk membantu jika terdapat sebarang persoalan dan masalah.

Anda pasti akan memperolehi ilmu setaraf dengan peniaga yang berpengalaman selepas 3 bulan.

Produk yang Laku keras

Top 3 Bestselling Products

Soalan Lazim

Beli prepaid bernilai RM300 untuk melayakkan diri anda untuk menjadi ejen Limiteez.

Nota : Anda akan mendapat prepaid RM375 serta merta dan kredit ini tiada tarikh luput. Keuntungan serta merta.

  1. Anda akan terima email berserta nilai prepaid RM375 di website kami.
  2. Di dalam email tersebut, ada link untuk anda menyertai Private Facebook Group kami untuk mendapatkan training dan sales tools.
  3. Jika anda tidak menerima email, sila Whatsapp kami di 0111-269-6606.

Limiteez akan bertanggungjawab dari A-Z.

Anda hanya perlu menerima tempahan dari pelanggan anda dan kemudian membuat tempahan di website kami dengan menggunakan prepaid anda.

Pelanggan anda akan menerima email info tempahan dan juga kod tracking.

Secara umumnya, anda akan mendapat keuntungan 25% apabila membuat satu penjualan.

Kami akan memberi training kepada anda untuk memastikan anda boleh menjana pendapatan yang lumayan setiap bulan.

Ini adalah antara produk yang ditawarkan di Limiteez:

  • t-shirt
  • hoodie dan jacket
  • jersi
  • baju muslimah
  • baju corporate
  • mug & bantal
  • sticker

USP ( unique selling point ) kami adalah TIADA ORDER MINIMUM untuk produk custom.

Ini akan memudahkan anda untuk close sales.

Training akan disediakan untuk membantu anda untuk menjadi super seller.

Customer support kami juga sentiasa akan membantu anda menjawab soalan teknikal dari prospek anda.

Antara training yang akan diberikan adalah :-

  1. Penjualan melalui affiliate link.
  2. Mendapatkan trafik percuma dengan media sosial.
  3. Penjualan di marketplace seperti Shopee, Lazada dan lain-lain.

Kami boleh buatkan design dengan harga istimewa untuk ejen kami.

Kami tidak memberi refund. Agak mustahil jika tidak dapat menghabiskan prepaid.

 

 

Sila Whatsapp kami di 0111-269-6606.

Tawaran terhad! Hanya untuk mereka yang serius sahaja

Mulakan langkah pertama yang penting ini