Baju Malaysia

BELUM ADA BAJU SEMPENA MENYAMBUT KEMERDEKAAN MALAYSIA KE-66? BAJU MALAYSIA LIMITEEZ KAN ADA!

NAK ORDER SEHELAI PUN BOLEH!

Koleksi baju Malaysia Limiteez tak semestinya boleh dipakai semasa Hari Kebangsaan je. Nak pakai bila-bila masa pun boleh, nak dijadikan hadiah pun boleh sebab materialnya selesa dan design versatil.

Tonton video ni sampai habis okay. Mesti anda teruja dengan kecanggihan website kami.

Koleksi Baju Malaysia

Negaraku 2023

Koleksi Malaysia MADANI, sesuai dengan tema sambutan Hari Kemerdekaan dan Hari Malaysia 2023, “Malaysia MADANI: Tekad Perpaduan Penuhi Harapan”.  Kekal dengan design yang simple dan minimalis, kami pasti koleksi ini akan best seller seperti tahun sebelumnya.

Terdapat pelbagai design simple yang lain selain Malaysia Madani dengan pelbagai pilihan warna menarik.

Ada lengan pendek, lengan panjang dan juga saiz kanak-kanak.

Menggunakan material Microfiber dan Cotton yang berkualiti tinggi, sangat selesa dan menyerap peluh sesuai dengan cuaca di Malaysia.

Saiz: XS-3XL, Saiz kanak-kanak: 2-12 tahun.

Negaraku 2022

Koleksi Malaysia Negaraku adalah antara best seller kami terutamanya semasa Hari Merdeka dan Hari Malaysia. Design yang simple dan sesuai dipakai pada bila-bila masa, serta material yang selesa membuatkan ramai membelinya untuk seisi keluarga!

T-shirt ini terdapat dalam warna Black, Navy Blue & White.

Ada lengan pendek, lengan panjang dan juga saiz kanak-kanak.

Menggunakan material Microfiber dan Cotton yang berkualiti tinggi, sangat selesa dan menyerap peluh sesuai dengan cuaca di Malaysia.

Saiz: XS-3XL

Negaraku 2021

Koleksi Malaysia Negaraku adalah antara best seller kami terutamanya semasa Hari Merdeka dan Hari Malaysia. Design yang simple dan sesuai dipakai pada bila-bila masa, serta material yang selesa membuatkan ramai membelinya untuk seisi keluarga!

T-shirt ini terdapat dalam warna Black, Navy Blue & White.

Ada lengan pendek, lengan panjang dan juga saiz kanak-kanak.

Menggunakan material Microfiber dan Cotton yang berkualiti tinggi, sangat selesa dan menyerap peluh sesuai dengan cuaca di Malaysia.

Saiz: XS-3XL

Rimau Series

Bertemakan “Harimau Malaya”, koleksi Rimau Series ini sangat cool dan bergaya untuk dipakai bagi menyokong pasukan Malaysia. 

Anda boleh custom nama dan nombor anda dibelakang t-shirt Camo Rimau Black & Camo Rimau. Sangat cool kan? Lagi cool kalau anda pakai bersama Rimau Malaysia baseball cap!

Terdapat lengan panjang, lengan pendek, polo shirt dan saiz kanak-kanak.

Saiz: XS-3XL

Go For Gold

Design Malaysia Go For Gold direka khas sempena temasya sukan Olimpik yang berlangsung di Malaysia.

Kami menggunakan font style yang sporty dan menambah elemen seperti KLCC dan bunga songket sesuai dengan tema yang melambangkan identiti  Malaysia.

Terdapat dalam 7 pilihan warna yang menarik, iaitu warna-warna dalam cincin Olimpik dan tambahan lagi dua warna; Grey dan Navy.

Ada lengan pendek, lengan panjang, saiz kanak-kanak dan topi untuk melengkapkan gaya.

Saiz: XS-3XL

My Negeri

T-shirt My Negeri dengan design tulisan jawi membuatkan koleksi ini nampak eksklusif. Jangan risau, t-shirt untuk semua negeri ada.

Nak lagi eksklusif anda boleh custom nama dan nombor anda di bahagian belakang baju. Barulah smart!

Baseball cap Negeri juga salah satu produk yang laku keras sebab ianya melambangkan identiti negeri seseorang.

Yang menariknya, warna baju yang ada adalah berdasarkan warna bendera negeri tersebut. 

Terdapat dalam lengan pendek, lengan panjang, polo.

Saiz: XS-3XL

Badminton World Champion

T-shirt Badminton World Champion ini adalah untuk peminat badminton sempena World Badminton Championship.

Tak perlu tunggu ada championship untuk pakai baju ini. Setiap kali ada game badminton dengan kawan, pakai baju ini, automatik nampak cool!

Logo dengan gabungan emblem Malaysia, raket dan bulu tangkis memang nampak nice dan smart.

Terdapat dalam 3 pilihan warna iaitu black, navy blue dan white. Ada lengan panjang, lengan pendek dan saiz kanak-kanak.

Saiz: XS-3XL

MENU

Perlukan bantuan?