Dapatkan gift box PERCUMA sekarang

Anda masih tak tahu hadiah apa yang paling istimewa? Cubalah dapatkan gift box percuma kami. Anda boleh pilih pelbagai produk custom di website dan kami akan kirimkan terus kepada penerima.

Hanya terhad kepada 100 pelanggan pertama!

Inilah masalah yang sering kami dengar

Taktahu Hadiah yang Sesuai

Anda masih tak tahu hadiah apa yang sesuai. Anda nak hadiah yang unik tapi masih tak jumpa.

Hadiah yang Terlalu Generic

Anda tak nak beli hadiah yang generic sangat. Anda ada masalah cari hadiah yang lain daripada lain.

Takut Hadiah Tak Berbaloi

Anda takut hadiah lain tidak begitu bernilai dan berbaloi.

Bagaimanakah Limiteez dapat bantu masalah anda

Selalu bagi hadiah yang sama je, kali ini mestilah nak bagi yang bermakna dan berbaloi.

Haa, Limiteez kan ada.

Kami ada penyelesaian untuk masalah anda.

Nak Hadiah yang unik?

Di Limiteez, anda boleh custom sendiri hadiah anda.
Halaman custom yang kami sediakan sangat mudah digunakan dan mesra pengguna.
Hasil tangan anda sendiri, jadi memang tak akan ada kat tempat lain.

Memang unik dan lain daripada yang lain!

Nak yang bermakna?

Customkan produk dengan design yang memberi makna kepada anda dan si penerima. Bukan setakat bermakna, nilai sentimental juga sangat tinggi.

Nak yang berbaloi?

Dengan harga bawah RM100 pun anda boleh buat hadiah nampak mahal.  Hanya custom ikut kreativiti, confirm nampak mahal. Antara hadiah yang memang laku keras ialah hoodie untuk orang teristimewa.

Apa lagi yang istimewa tentang hadiah custom di Limiteez?

Apa yang istimewa adalah anda boleh tebus Gift Box secara PERCUMA!

Perlu ke Gift Box?

Mestilah perlu. Barulah nampak eksklusif.

Tak perlu dah pening-pening fikir nak bungkus macam mana.

Jadi, WAJIB tebus okay!

Lagi? Apa lagi yang istimewa?

Kami juga ada kad ucapan boleh custom.

Add on kad ucapan, bagi ucapan yang manis-manis, custom dan hias cantik-cantik.

Bertambah unik dan bermaknalah hadiah anda!

Bayangkan betapa gembiranya hati si penerima dapat hadiah yang unik dan berharga macam ni.

Kami hanya menyediakan 100 Gift Box PERCUMA. Jadi, pastikan anda adalah antara yang terawal dan tebus Gift Box anda sekarang!

Design hadiah anda dalam 1 minit!

Ikuti tutorial ini dan design hadiah anda. 

Customizer kami adalah satu aplikasi yang mudah digunakan.

Dalam 1 minit sahaja, anda boleh design hadiah yang sangat cantik dan bermakna.

Janji kami kepada anda

Tiada Order Minimum

Walaupun anda order hanya sehelai, kami layan.

Senang Customize

Fungsi customizer yang sangat mudah digunakan.

Percuma Konsultasi

Team kami sedia membantu segala pertanyaan anda.

Penghantaran Pantas

Order akan terus diproses dan dihantar secepatnya.

0 +
Items purchased
0 /5
Customer satisfaction Rate
0 +
happy customers

F.A.Q.

Ini adalah soalan-soalan yang biasa ditanya berkenaan baju custom. 

Baju kami terdiri dari pelbagai material antaranya cotton, cotton premium, microfiber dan sebagainya. 

Material yang digunakan untuk setiap baju boleh dilihat di bahagian Info Produk.

Boleh. Hanya hubungi pihak kami melalui ruangan chat yang disediakan dan kami sedia membantu.

Selepas tempahan diterima, produk akan dikirimkan dalam tempoh 7-10 hari bekerja.

Boleh. Semasa checkout, hanya klik pada kotak “Ship to a different address?” dan isikan alamat penerima.

Ramai yang berpuas hati

customer limiteez

Khidwadee Hirasawa

14 Mei 2021

5/5

“1st time buyer. Sangat puas hati dengan material baju dan printing. Customer service pun sgt2 bagus, peramah dan sgt penyabar layan kerenah saya huhu…. Siap ada free goodie bag lagi. Will repeat in future 👍”

Muhd Ariff

10 Mei 2021

5/5

“Baru beli, production boleh dikatakan pantas juga la…hantar pon cepat…print n heat press yg cantik…jenis material topi yg bagus…overall puas hati dan mungkin akan order lagi…tpi bukan topi la..bende lain plak..”

customer Limiteez

Jazz Ebiz

18 Nov 2021

5/5

“😘🥰 Memang terbaik, kainnya sangat saya suka, lembut dan sejuk. Mungkin perlu banyakkan lagi corak lakaran baru dengan bertemakan Malaysia kita, barulah ada banyak pilihan, tentu lagi cun👍. Saya sentiasa menanti yang terbaru, all the best👍👍👍🌟🌟🌟🌟🌟”

Tebus Gift Box anda sekarang

Isikan emel anda di bawah untuk dapatkan diskaun kod untuk tebus gift box.

© 2024 Limiteez. All Rights Reserved. Powered by Ekhlass

Perlukan bantuan?